DAR LA TETA ES VIDA

">

QUIN TEMA T'INTERESSA PER A TRACTAR AL GRUP DE CRIANÇA?

17.2.10

Us volia presentar un nou taller d'una membre de mares artesanes.

El taller està impartit per Isa Gallardo, mare i titulada en Tècnica Metamòrfica, Reflexologia Podal i Palmar, Quiromassatge i Massatge de Desbloqueig.

Aqui us en fa cinc cèntims dels beneficis. Si esteu interessats o interessades podeu seguir lleguint i trobar-la a http://terapiesdebenestar.blogspot.com

TALLER DE MASSATGE METAMÒRFIC

El Massatge Metamòrfic, lligat a la Reflexologia, treballa des dels punts reflexos corresponents al pla psicològic de l'individu, estimulant les zones reflexes de la hipòfisis, epífisis i la primera vèrtebra cervical, i fent suaus recorreguts a través del reflex del raquis. Es treballa tant als peus, com a les mans i al cap.
La Tècnica Metamòrfica busca la relaxació física i mental i l' equilibri emocional de la persona, provocant una transformació (metamorfosi) en l' estat anímic.
És una tècnica terapèutica apta per a totes les persones, però està especialment indicada en les dones embarassades, ja que ajuda a establir un vincle d'unió i comunicació entre la mare i el nou ésser degut a que treballa directament sobre les diferents fases de la concepció, l'embaràs i el naixement (reflectides al raquis).
Aquest taller està adreçat a totes aquelles parelles que estiguin embarassades, amb l'objectiu de que puguin aprendre aquesta tècnica tan senzilla i beneficiosa alhora, i utilitzar-la al llarg de la gestació, així com en altres fases de la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada